Izdelujemo zmogljive spletne strani, ki spodbudijo obiskovalce, da sodelujejo, delijo in se vračajo nazaj. Rezultati govorijo sami zase.


Odličnost izdelave spletne strani

Iz dolgoletnih izkušenj smo spoznali, da za izdelavo spletne strani ni dovolj le izbira tipografije in ilustracije. Za izjemno uporabniško izkušnjo na spletni strani je potrebno izdelati spletno stran, ki je preko vmesnika usmerjena na uporabnika in deluje z roko v roki z vašo vizijo, potrebami uporabnikov in naše vrhunske tehnologije za zagotavljane izjemnih rezultatov spletne strani.


Izdelava spletne strani

Seveda, naše spletne strani so profesionalno oblikovane, ampak dobra spletna stran je več kot samo lep obraz. Spletna stran se mora oblikovno povezati s svojo publiko, mora pa tudi profesionalno izgledati na vseh napravah: od namiznih računalnikov do mobilnih naprav. Spletna stran mora ostati v spominu obiskovalca in da vtise deli naprej.

Vse to je seveda pomebno od tega kaj je "pod pokrovom" spletne strani. Kako se upravlja z vašo spletno stranjo, objavlja vsebine na strani in vstavlja nove funkcije na strani. Z našo napredno tehnologijo in znanjem se bo spletna stran tudi tržila, privabljala in pretvarjala obiskovalce v kupce in jih vabila, da pridejo še po več. Ključno je, da se ustrezno vključi dizajn, funkcionalnost in trženje v eni rešitvi!

Proces izdelave spletne strani

Zbir idej pred izdelavo spletne strani

Obsežne raziskave

Spoznavanje vaših ciljev in okolja v katerem delujete je za nas primarnega pomena. To pomeni odprto komunikacijo, že od samega začetka. Mi razumemo spletno okolje. Postavljali vam bomo prava vprašanja in vam pomagali pojasniti in izboljšati vaše poslovne cilje in vaše spletne zahteve trženja. To bomo storili skupaj z natančno določitevijo ciljev.


Planiranje postavitve spletne strani

Pri planiranju postavitve spletne strani smo kot spletni strokovnjaki spoznali mnoge vedenjske vzorce obiskovalcev spletnih strani. Zavedamo se, da je pomembno načrtovanje in postavitev spletne strani, kajti od tega je tudi odvisno ali postavitev informacij na spletni strani vpliva na odločitve uporabnika, da bodisi ne upošteva podatkov, ali pa mu vzbudimo interes za povečanje možnosti pretvorbe. Na koncu le konverzija pripelje do možnosti prodaje in ali se obiskovalec vrne na spletno stran. Z napredno tehnologijo integrirano v spletni strani lahko pridobivamo te dragocene podatke o uporabnosti spletne strani.

Postavitev vsebin na spletni strani