Ena platforma, neskončno naprav.. Mobilne spletne strani


Mobilne spletne strani

Ne glede na to ali ste na mobilnem telefonu, tablici, prenosniku bo vaš dizajn in vsebina funkcionalna, uporabnikom prijazna in izgledala bo fantastično


Mobilno optimizirana izdelava spletne strani

Izdelujemo odzivne spletne strani, ki se samodejno prilagajajo na mobilnih napravah.

Več kot milijarda pametnih telefonov je v uporabi po vsem svetu, pri čemer nekatere študije napovedujejo, da bo mobilna uporaba spletnega brskanja prehitela namizno uporabo do leta 2015. Že polovica vseh lokalnih iskanj je izvedenih na mobilnih napravah. Je vaša spletna stran optimizirana za tiste milijarde mobilnih uporabnikov? Ko gledamo spletno stran na telefonih iPhone ali Android, je izgled zadovoljiv ali imate pisano zmešnjavo? Mi vam tukaj lahko pomagamo. Spletne strani gradimo v Drupal CMS sistemu in teme, ki se samodejno prilagodijo katerikoli napravi. Na namiznih računalnikih, bodo vaše spletne strani videti velike in krepke. Na majhnem zaslonu mobilnega telefona bo izgled prilagojen, hiter in preprost za uporabo, z veliko naših prijemov pridobljenih z dolgoletnimi izkušenjami.

Z uporabo elementov gradnje in oblikovanja odzivne spletne strani, lahko naredimo vašo spletno stran avtomatično super odzivno in hitro za tiste s počasnejšo internetno povezavo.